Om oss

Vilka är vi?

SBO däck är ett fullserviceföretag i bilbranschen med försäljning, service- och reparationsverkstad. Varje år hanterar vi cirka 2000 bilar med varierande behov. Den senaste tiden har vi arbetat hårt med företagets värdegrund, allt för att vi ska bli ännu bättre på det vi gör och vi försöker göra allt för våra kunder och för att garantera bästa kvalitet och service. För att kunna ge allt, behöver våra medarbetare vara i toppform. Vi ser ett tydligt samband mellan trivsel, hälsa, kvalitet och lönsamhet.

Sysslomansgaraget

Du kan boka tid för däck, omläggning, montering, balansering med mera antingen hos oss eller hos någon av våra samarbetspartners. Vi har personal på plats varje dag från 0700-1700 vilket har varit väldig uppskattat bland våra kunder.

Vi säljer kompletta hjul, lösa däck och fälg, bult/mutter och andra tillbehör över hela landet! Störst har vi blivit på kompletta hjul till oslagbara priser, många väldigt nöjda kunder har i efterhand sagt att detta var mycket bättre och billigare än många andra däckfirmor. Vi har även blivit en stor leverantör av separata däck och fälgar och vårt mål är att bli den leverantören du vänder dig till.

SBO Däck grundades redan på 40-talet, men gick då under Stockholms bensin och oljedistributörer och hade 166 anställda. De låg då på Norra Bantorget och flyttade därefter till Kronobergsgatan 33 här i Stockholm. SBO Däck togs sedan över av Lennart Olsson och hans bror. De flyttade till Sysslomansgatan 12, på 90-talet där de hade en stark kundkrets.

Lennart jobbade fram tills att han blev pensionerad då han bestämde sig för att sälja. Han sålde bolaget till Sammy Al Masry som utvecklade företaget till en av de bästa däckverkstäderna i bilbranschen!

Vad våra kunder säger

Boka din tid hos oss eller någon av våra samarbetspartners